AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir ülkeye gittiğini görmek

Kahve falında başka bir ülkeye gittiğini görmek

Kahve falında başka bir ülkeye gittiğini görmek geçim derdi yaşayacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında başka bir ülkeye gittiğini gördüyseniz:

  • Sizi memnun edecek şeyleri gerçekleştirebilmek için türlü sayıdaki seçeneğinizi gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında başka bir ülkede olduğunu görmek girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında başka bir ülkeyi görmek kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına yorulur.

Kahve falında başka bir ülke görmek yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına işaret eder.

Kahve falında başka bi ülkeye gitmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka ülkede olduğunu görmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka ülkede olmak uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine inanılır.

Kahve falında başka ülkeye tatile gitmek ticaret hayatını ilerleteceğine, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına delalet eder.

Kahve falında başka bir ülkede olmak kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir