AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka memlekette olduğunu görmek

Kahve falında başka memlekette olduğunu görmek

Kahve falında başka memlekette olduğunu görmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında başka memlekette olduğunu gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya özel ilişkilerinizde işler yavaş akmaya başlıyor.

Kahve falında başka memlekette olmak iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına delalettir.

Kahve falında başka memlekete taşınmak önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka bir memlekette olduğunu görmek rahatın ve konforun geleceğine, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka bir memlekete gitmek şüpheli bir olay yaşanacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında başka memlekete gitmek hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, fakirlik yaşayacağına inanılır.

Kahve falında başka memleket görmek büyük takdir toplanacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka memlekette olduğunu görmek orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, çekilen hasretin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında bir memlekete gitmek yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir