AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir memlekete gitmek

Kahve falında başka bir memlekete gitmek

Kahve falında başka bir memlekete gitmek gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, kendi işinin başına geçeceğine delalet eder.

Kahve falında başka bir memlekete gitmek gördüyseniz:

  • Pratik olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında başka memlekete gitmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında başka bir memlekete gitmek elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına yorulur.

Kahve falında başka memlekete taşınmak yüzünün hep güleceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine rivayet eder.

Kahve falında başka bir memlekette olduğunu görmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına yorulur.

Kahve falında başka memlekette olmak makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka memleket görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka memlekette olduğunu görmek haksızlıklara uğranılacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına yorulur.

Kahve falında bir memlekete gitmek şen kahkahalar atacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir