AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka memleket görmek

Kahve falında başka memleket görmek

Kahve falında başka memleket görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına inanılır.

Kahve falında başka memleket gördüyseniz:

  • Bazı konuşmalar yeni başlangıçlara neden olabilir.

Kahve falında başka bir memlekette olduğunu görmek çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, kolaylıklara kavuşacağına delalettir.

Kahve falında başka memlekete gitmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına delalet eder.

Kahve falında başka memlekette olmak maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına işarettir.

Kahve falında başka memleket görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, sürekli yerinde sayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka memlekete taşınmak maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka bir memlekete gitmek kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine rivayet eder.

Kahve falında başka memlekette olduğunu görmek kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, başının da önüne eğilmesine neden olacağına yorulur.

Kahve falında memlekete olmak iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir