AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavga ettiği kişiyi görmek

Kahve falında kavga ettiği kişiyi görmek

Kahve falında kavga ettiği kişiyi görmek bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, kazancının da garanti ve sabit olacağına, ev sahibi olacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kavga ettiği kişiyi gördüyseniz:

  • Geniş bir ilişki çerçevesinde devamlı uyarıcı ilişkiler arıyorsunuz.

Kahve falında kavga ettiğin kişiyi görmek düşmana karşı mahcup olmayacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği kişiyle kavga ettiğini görmek parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, huzurunun yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında başka kişilerin kavga ettiğini görmek sağlığının geri geleceğine, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle kavga ettiğini görmek kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin kavga ettiğini görmek tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına inanılır.

Kahve falında kavga ettiğin kişiyle konuşmak onlar sayesinde moral bulacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kavga ettiği kişiyi görmek sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında iki kişinin kavga ettiğini görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir