Kahve falında yeni bir işte çalıştığını görmek

Kahve falında yeni bir işte çalıştığını görmek kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni bir işte çalıştığını gördüyseniz:

  • Neyse ki, söylenenleri onaylamak veya kabul etmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında yeni bir işte çalıştığını görmek iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında başka bir işte çalıştığını görmek kurtuluşu yakalayacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında işte çalıştığını görmek ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında bir işte çalıştığını görmek uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına işaret eder.

Kahve falında çalıştığı işten çıkarılmak bir hastalığa maruz kalacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında başka işte çalıştığını görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yeni işte çalışmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni bir işte çalışmak sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir