AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin hırsızlık yaptığını görmek

Kahve falında başka birinin hırsızlık yaptığını görmek

Kahve falında başka birinin hırsızlık yaptığını görmek günbegün kötüleşeceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine delalet eder.

Kahve falında başka birinin hırsızlık yaptığını gördüyseniz:

  • Evde sorunlar yaşanabilir.

Kahve falında başka birinin hırsızlık yaptığını görmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin hırsızlık yaptığını görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşını hırsızlık yaparken görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dükkanda hırsızlık yapmak endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine yorulur.

Kahve falında kendini hırsızlık yapmak bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına inanılır.

Kahve falında zorla hırsızlık yapmak gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında hırsızlık yapmak hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine delalettir.

Kahve falında kardeşin hırsızlık yaptığını görmek ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir