AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin delirdiğini görmek

Kahve falında başka birinin delirdiğini görmek

Kahve falında başka birinin delirdiğini görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, mutlu ve keyifli hissedeceğine, maddi zararını karşılayacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında başka birinin delirdiğini gördüyseniz:

  • Stres içeren ortamlardan uzak durmakta, risk içeren ortamlara girmemekte veya risk almamakta fayda var.

Kahve falında başka birinin delirdiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında bir kişinin delirdiğini görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına inanılır.

Kahve falında kulak delirdiğini görmek kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşinin delirdiğini görmek hane içine ay doğacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşın delirdiğini görmek aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir yakınının delirdiğini görmek daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında yakınının delirdiğini görmek elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, kötü sözler duylacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızının delirdiğini görmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir