AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir ülkeye gitmek

Kahve falında başka bir ülkeye gitmek

Kahve falında başka bir ülkeye gitmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına delalet eder.

Kahve falında başka bir ülkeye gitmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı maddi, manevi etkileyebilecek kişilerle söz münakaşası yaşamamanızda fayda var.

Kahve falında uçakla başka bir ülkeye gitmek çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında başka ülkeye tatile gitmek herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında başka bi ülkeye gitmek büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka ülkeye gitmek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçakla başka ülkeye gitmek kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında başka bir ülkeye gitmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine delalettir.

Kahve falında bir başka ülkeye gitmek daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, işlerinde berekete kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında başka bir ülkeye gezmeye gitmek Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, hileye ve fesada başvurmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir