AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının pişman olduğunu görmek

Kahve falında başkasının pişman olduğunu görmek

Kahve falında başkasının pişman olduğunu görmek şeytana uyacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının pişman olduğunu gördüyseniz:

  • Hazır fırsatlar mevcutken, işleri hızlandıracak daha kısa yollar aramanızda fayda var.

Kahve falında bira içip pişman olmak fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine alamet eder.

Kahve falında bir insanın pişman olduğunu görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında birini öldürüp pişman olmak bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında birini pişman görmek fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine inanılır.

Kahve falında içki içip pişman olmak sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında evlenip pişman olmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine delalettir.

Kahve falında birinin pişman olduğunu görmek kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında pişmanlıktan ağlamak iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir