AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin doğum yaptığını görmek

Kahve falında başka birinin doğum yaptığını görmek

Kahve falında başka birinin doğum yaptığını görmek kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine yorulur.

Kahve falında başka birinin doğum yaptığını gördüyseniz:

  • Canınızı sıkan kimselere ya da sizi kızdırabilecek konuşmalar yapan kişilere gerekli cevapları vermeyi daha sonraya bırakmanızda fayda var.

Kahve falında başka birini doğum yaparken görmek bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka birini doğum yaptığını görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında başka bir kadının doğum yaptığını görmek rahat bir hayata adım atacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında başka bir kadını doğum yaparken görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, mal kayıpları da yaşayacağına delalettir.

Kahve falında başka birinin doğum yaptığını görmek sevdiği kişileri çok üzeceğine, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında normal doğum görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine delalettir.

Kahve falında evlenmeden doğum yapmak önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına yorulur.

Kahve falında erkeğin doğum yapmasını görmek bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir