AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir isim görmek

Kahve falında başka bir isim görmek

Kahve falında başka bir isim görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka bir isim gördüyseniz:

  • Bırakın, herkes kendi yolundan derslerini alarak ilerlesin.

Kahve falında birine başka isimle seslenmek umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, günahtan temizlenmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında birini başka isimle çağırmak ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına yorulur.

Kahve falında başka bir isimle çağrılmak zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, yeni bir haneye sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka bir isim duymak kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında başka isim görmek kısa süre içinde işten çıkılacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine işaret eder.

Kahve falında başka bir isim görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, fakirlerin zenginleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka isim duymak çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, düzenli bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burak isimli erkek görmek her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir