AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir isim duymak

Kahve falında başka bir isim duymak

Kahve falında başka bir isim duymak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka bir isim duymak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya bir süredir görmediğiniz kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında başka isim duymak maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında başka bir isim duymak çok büyük bir çalışma yapılacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka isim görmek Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka bir isim görmek durulacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir isimle çağrılmak içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine başka isimle seslenmek falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, gelirinin daimi olacağına tabir olunur.

Kahve falında birini başka isimle çağırmak bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir isim duymak yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, fal sahibinin şansının açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir