AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir evde uyanmak

Kahve falında başka bir evde uyanmak

Kahve falında başka bir evde uyanmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, haksızlığa uğrayacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir evde uyanmak gördüyseniz:

  • İşle ilgili bir problemin büyümesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında başka bir evde uyanmak saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında başka evde uyanmak kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, yönetici olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka bir yerde uyanmak insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına işarettir.

Kahve falında başka yerde uyanmak bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına delalettir.

Kahve falında başka bir ev görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında evinden başka eve taşınmak ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında başka evde olmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında başka bir eve gitmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir