AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir evde kendini görmek

Kahve falında başka bir evde kendini görmek

Kahve falında başka bir evde kendini görmek kişinin hayırlı yollara gireceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, bilakis malının çoğalacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, kendi işinin sahibi olacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına delalettir.

Kahve falında başka bir evde kendini gördüyseniz:

  • Kendi üstünüze düşeni yapmanız durumunda yakında belli fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında kocasını başka kadınla evlenirken görmek kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka eve taşımak gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine alamet eder.

Kahve falında evi başka yere taşımak sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evden başka eve taşınmak geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir evden başka eve taşınmak yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına inanılır.

Kahve falında başka evde yaşamak bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında başka şehirde ev görmek yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına yorulur.

Kahve falında başka bir evde yaşadığını görmek onları koruyup kollayacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir