AnaSayfa / Genel / Kahve falında başının yandığını görmek

Kahve falında başının yandığını görmek

Kahve falında başının yandığını görmek malını ve parasını kaybedeceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında başının yandığını gördüyseniz:

  • Ticari veya sağlık başlıkları altında ele alınabilecek konularda tartışmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında başının yandığını görmek mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının saçının yandığını görmek hastalıklarından kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizde geminin yandığını görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annenin yandığını görmek hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere alamet eder.

Kahve falında birinin evini yandığını görmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yangında evinin yandığını görmek aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hastanenin yandığını görmek özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına alamet eder.

Kahve falında atın yandığını görmek rızkından ve gelirinden olacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir