AnaSayfa / Genel / Kahve falında başında takke görmek

Kahve falında başında takke görmek

Kahve falında başında takke görmek durgunlaşacağına, kendini bunu başaracağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına inanılır.

Kahve falında başında takke gördüyseniz:

  • İyimser kişiler nedeniyle zayıf veya fazla yavaş ilerlemekten kaçınmalısınız.

Kahve falında başında takke görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında başına takke takmak alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz namaz takkesi görmek fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, takdir toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil takke görmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kahverengi takke görmek kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına yorulur.

Kahve falında namaz takkesi almak endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı takke görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah takke görmek yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir