AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile olmak ve kanaması olmak

Kahve falında hamile olmak ve kanaması olmak

Kahve falında hamile olmak ve kanaması olmak bereketli işler yapacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamile olmak ve kanaması olmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık yerlerde çalışmanıza olanak tanıyan bir fırsat yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında hamile olduğunu ve kanaması olduğunu görmek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile bir kadının kanaması olduğunu görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, hayatının bereketli ve verimli olacağına yorulur.

Kahve falında hamile kadının kanaması olduğunu görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında hamileyken kanama olduğunu görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine delalettir.

Kahve falında hamile birinin kanaması olduğunu görmek iş hayatında iniş yaşanacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına yorulur.

Kahve falında hamile olmak ve kanaması olmak kendisini geliştireceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamilenin kanaması olduğunu görmek büyüyeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kanama görmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir