AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanla evlenmek

Kahve falında başbakanla evlenmek

Kahve falında başbakanla evlenmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanla evlenmek gördüyseniz:

  • İlişkinizi yönetme potansiyelinizi gösterirken, karşınızdaki kişiyi kıracak davranışlardan sakınmalısınız.

Kahve falında başbakanın oğluyla evlenmek elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanla evlenmek sevap işleyeceğine, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına delalet eder.

Kahve falında başbakan kızıyla evlenmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine yorulur.

Kahve falında başbakanın kızıyla evlenmek tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında başbakanla evlendiğini görmek sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanla kucaklaşmak eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine inanılır.

Kahve falında başbakanın sevgilisi olduğunu görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini başbakan görmek uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir