AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakana kitap vermek

Kahve falında başbakana kitap vermek

Kahve falında başbakana kitap vermek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına alamet eder.

Kahve falında başbakana kitap vermek gördüyseniz:

  • Paranızı nasıl daha yararlı işler için harcayabileceğinize odaklanmalısınız.

Kahve falında başbakana kitap vermek borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında yığınla kitap görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasından kitap almak maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kitap kütüphane görmek kazancının ve zenginliğinin artacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuran kitabı vermek adının yayılacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kalem ve kitap görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine delalet eder.

Kahve falında kara kitap görmek elinin darlık içinde kalacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına işarettir.

Kahve falında kitap yıkamak sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir