Kahve falında barıştığını görmek

Kahve falında barıştığını görmek kazançlı bir ortaklık kurulacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında barıştığını gördüyseniz:

  • Biraz mesafeli olmanız risk almanıza engel olabilir.

Kahve falında eski sevgiliyle barışmaya çalışmak hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına delalet eder.

Kahve falında küs olanların barıştığını görmek bir sebeple çok zorlanacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Kahve falında küsleri barıştırmak beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına delalet eder.

Kahve falında ayrıldığı sevgiliyle barıştığını görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun biriyle barıştığını görmek kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına alamet eder.

Kahve falında iki küs kişinin barıştığını görmek tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olan iki kişinin barıştığını görmek planların boşa gideceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında küs arkadaşınla barıştığını görmek malının da eksilmeyeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top