AnaSayfa / Genel / Kahve falında küsleri barıştırmak

Kahve falında küsleri barıştırmak

Kahve falında küsleri barıştırmak herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, şükredeceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, kendisini keşfedeceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küsleri barıştırmak gördüyseniz:

  • Uyumlu olmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında küs olduğun arkadaşınla barıştığını görmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında iki küs kişinin barıştığını görmek uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğun kişilerle barıştığını görmek dünya malının çoğalacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında küsleri barıştırmak mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına yorulur.

Kahve falında küs olanların barıştığını görmek mesleğinde atılım yapacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olan birini barıştırmak sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğu arkadaşıyla barıştığını görmek yüksek mevkilerde işlere gireceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına delalet eder.

Kahve falında küs arkadaşınla barıştığını görmek kişinin fena halde yanılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir