AnaSayfa / Genel / Kahve falında barajda balık görmek

Kahve falında barajda balık görmek

Kahve falında barajda balık görmek her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok yıpranacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında barajda balık gördüyseniz:

  • Haberleşmeler konusunda yaşayacağınız problemleri çevrenizdeki insanlardan yardım alarak çözümleyebilirsiniz.

Kahve falında barajda balık görmek alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında baraj gölü görmek yoksul için zenginliğe, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taşan baraj görmek nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında baraj suyu görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına delalettir.

Kahve falında baraja düştüğünü görmek hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bulanık baraj görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil baraj suyu görmek büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına yorulur.

Kahve falında göl baraj görmek sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir