AnaSayfa / Genel / Kahve falında baraj gölü görmek

Kahve falında baraj gölü görmek

Kahve falında baraj gölü görmek rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, ruhen rahatlığa erileceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında baraj gölü gördüyseniz:

  • Düzenlemeler getiren önermeleriniz veya niyetiniz, karşı taraf tarafından tam da söylediğiniz şekilde anlaşılmayabilir.

Kahve falında göl baraj görmek azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında baraj gölü görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baraj inşaatı görmek kötü gününden de geri duracağına, art niyetli kimselere rastlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dolu baraj görmek ihtiyaçlarını giderebileceğine, kişisel kavgaların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında barajda olmak sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine işaret eder.

Kahve falında baraja düşmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taşan baraj görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük baraj görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, bir ömür olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir