AnaSayfa / Genel / Kahve falında su barajı görmek

Kahve falında su barajı görmek

Kahve falında su barajı görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında su barajı gördüyseniz:

  • Bazı planlarda ya da işlerinizde ani gelişmeler ya da aksilikler söz konusu olabilir.

Kahve falında baraj suyu görmek kurtuluşu yakalayacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su barajı görmek parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, üzüntünden sağlığından olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil baraj suyu görmek aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su dolu baraj görmek karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük baraj görmek herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında barajda olmak barış ve sevgi ortamında bulunacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında taşan baraj görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında baraj patlaması görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir