AnaSayfa / Genel / Kahve falında baraj inşaatı görmek

Kahve falında baraj inşaatı görmek

Kahve falında baraj inşaatı görmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baraj inşaatı gördüyseniz:

  • Bazı konularda belirsizlikler artıyor.

Kahve falında baraj inşaatı görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine işaret eder.

Kahve falında barajda balık görmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına delalettir.

Kahve falında barajda yüzdüğünü görmek ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine inanılır.

Kahve falında baraj gölü görmek herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında sınav barajını geçmek aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında barajda boğulmak Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında baraj yapıldığını görmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına yorulur.

Kahve falında dolu baraj görmek sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir