AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyoda uyumak

Kahve falında banyoda uyumak

Kahve falında banyoda uyumak uzaktan haberler işiteceğine, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına inanılır.

Kahve falında banyoda uyumak gördüyseniz:

  • Sizi çok yoracak olan tartışmalara girmeniz gerekebilir.

Kahve falında banyoda uyuduğunu görmek kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında banyoda uyumak tecrübelerini aktaracağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığı biriyle uyumak çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine delalettir.

Kahve falında bankta uyumak tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, ruhunun dinleneceğine işaret eder.

Kahve falında bir adamla uyumak çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinle beraber uyumak yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına delalettir.

Kahve falında bir erkekle uyuduğunu görmek mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında birisiyle uyuduğunu görmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir