AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyoda konuşmak

Kahve falında banyoda konuşmak

Kahve falında banyoda konuşmak evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında banyoda konuşmak gördüyseniz:

  • Gerçekten halledilmesi gereken konular var.

Kahve falında banyoda konuşmak çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında birinin yanında banyo yapmak yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında otelde banyo yapmak mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında ölüyü banyoda görmek kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında banyo tavanı görmek fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında banyo köpüğü görmek insanlara olan güvenini kaybedeceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına tabir olunur.

Kahve falında banyoda temizlik yapmak kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında yeşil sabunla banyo yapmak böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir