AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyo yapıyor görmek

Kahve falında banyo yapıyor görmek

Kahve falında banyo yapıyor görmek ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, pişmanlığa yorulur.

Kahve falında banyo yapıyor gördüyseniz:

  • Son derece ileri görüşlü olabilirsiniz.

Kahve falında banyo yapıp çıkmak hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında banyo yapıyor görmek kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında banyo yapıldığını görmek zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında banyo yapıp çıktığını görmek alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında banyo yapıp abdest almak bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında banyo yapıp temizlenmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı yapıldığını görmek sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, adeta havalara uçacağına alamet eder.

Kahve falında yeni yapılmış bina görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir