Kahve falında kapı yapıldığını görmek

Kahve falında kapı yapıldığını görmek sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya alamet etmektedir.

Kahve falında kapı yapıldığını gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz, bağlantılarınız veya iş birlikleriniz zayıflıyor olabilir.

Kahve falında kapı yapıldığını görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına delalettir.

Kahve falında evinin badana yapıldığını görmek girdiği işlerde zorluk çekeceğine, kırılacağına işarettir.

Kahve falında ayin yapıldığını görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine inanılır.

Kahve falında ütü yapıldığını görmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına delalettir.

Kahve falında sünnet yapıldığını görmek sorunların günden güne azalacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kavga yapıldığını görmek özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına delalet eder.

Kahve falında yapılmış ev görmek doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına rivayet eder.

Kahve falında doğum yapıp bebeği emzirmek bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top