AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyo yapıp çıkmak

Kahve falında banyo yapıp çıkmak

Kahve falında banyo yapıp çıkmak eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, dolandırılacağına tabir olunur.

Kahve falında banyo yapıp çıkmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık yatırımlar veya trend fikirler aşırı harcamalardan veya her şeyin aşırısından kaçındığınız sürece karlı sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Kahve falında banyo yapıp çıkmak yeni işlerin geleceğine, kime gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında banyo yapıldığını görmek malvarlığının çok daha artacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına yorulur.

Kahve falında banyo yapıp çıktığını görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında banyo yapıyor görmek falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına işarettir.

Kahve falında banyo yapıp abdest almak büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında banyo yapıp temizlenmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında banyodan çıkmak onuruna ve şerefine leke süreceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek yapıp dağıtmak çok iyi bir kazanç elde edeceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir