AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyo toplamak

Kahve falında banyo toplamak

Kahve falında banyo toplamak şansının ve kısmetlerinin açılacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında banyo toplamak gördüyseniz:

  • Biraz daha esnek davranırsanız herkesin gönlünü kazanmış olursunuz.

Kahve falında banyodan saç toplamak bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında banyo toplamak istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine işaret eder.

Kahve falında tuvalet banyo temizlemek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Kahve falında dışarıda banyo yapmak eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine işarettir.

Kahve falında sokakda banyo yapmak maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına inanılır.

Kahve falında banyo yapmaya hazırlanmak çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakta banyo yapmak başarıya giden yolların açılacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında banyoda arı görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir