AnaSayfa / Genel / Kahve falında bankaya para vermek

Kahve falında bankaya para vermek

Kahve falında bankaya para vermek borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, kötü karakterli bir kadına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, zorlukların son bulacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bankaya para vermek gördüyseniz:

  • İş hayatınıza veya başarılı olmak istediğiniz konulara özel yaşamınızı veya kişisel konuları karıştırmanız sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında banka hesabında para görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına işarettir.

Kahve falında bankadan para çalmak uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine inanılır.

Kahve falında banka para görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında banka hesabına para yattığını görmek yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bankaya para yattığını görmek eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bankaya para yatırmak toplum için faydalı işler yapacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bankadan para almak önündeki engellerin ortadan kalkacağına, kısmetlerinin kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bankadan para aldığını görmek fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir