AnaSayfa / Genel / Kahve falında ballı fıstık yemek

Kahve falında ballı fıstık yemek

Kahve falında ballı fıstık yemek aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ballı fıstık yemek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var veya romantik planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında ballı fıstık yemek yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fıstıklı salam yemek hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında antep fıstıklı tatlı yemek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çan fıstığı yemek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fıstık yemek görmek işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına tabir olunur.

Kahve falında fındık fıstık yemek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ceviz fıstık yemek bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında fıstıklı tahin helvası yemek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, şansın yaver gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir