AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten sarkmak

Kahve falında yüksekten sarkmak

Kahve falında yüksekten sarkmak sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, büyük adımlar atacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına alamet eder.

Kahve falında yüksekten sarkmak gördüyseniz:

  • Birlikte zaman geçirmekten hoşlandığınız kişilerle kutlama benzeri toplantılar söz konusu olabilir.

Kahve falında yüksekten sarkmak kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında aşağı sarkmak oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına tabir olunur.

Kahve falında uçurumdan sarkmak yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında çatıdan sarkmak yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına delalet eder.

Kahve falında balkondan sarkmak mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına yorulur.

Kahve falında bir yerden sarkmak işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, yapılan hataların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pencereden sarkmak hastalıkların şifa bulacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camdan sarkmak neşesini ve moralini kaybedeceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir