AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan sarkmak

Kahve falında uçurumdan sarkmak

Kahve falında uçurumdan sarkmak ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, zengin bir hayat süreceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına delalettir.

Kahve falında uçurumdan sarkmak gördüyseniz:

  • Pratik yönlerinizi kullanmaya bakmalısınız.

Kahve falında uçurumdan sarkmak muradınıza ereceğinize, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir yerden sarkmak bol nimete kavuşulacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında camdan sarkmak elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pencereden sarkmak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aşağı sarkmak sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balkondan sarkmak yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatıdan sarkmak sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksekten sarkmak sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir