AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkonda yüzmek

Kahve falında balkonda yüzmek

Kahve falında balkonda yüzmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, birçok iş kapısının açılacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balkonda yüzmek gördüyseniz:

  • Değişim başlıyor.

Kahve falında balkonda yüzmek eşi tarafından yüceltileceğine, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek balkonda oturmak yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balkon perdesi görmek sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında demirsiz balkon görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına yorulur.

Kahve falında balkonda birini görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına delalettir.

Kahve falında çocuğunu balkondan düşürmek paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eğik balkon görmek kazancın az da olsa yitirileceğine, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine alamet eder.

Kahve falında balkona çiş yapmak rızkın da aynı oranda çoğalacağına, çok eğleneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir