AnaSayfa / Genel / Kahve falında balinadan kaçmak

Kahve falında balinadan kaçmak

Kahve falında balinadan kaçmak çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, fedakârlıklar yapacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, bolluğa kavuşacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, şöhret ve hayır getireceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balinadan kaçmak gördüyseniz:

  • Bir boğanın unutkanlığı ciddidir.

Kahve falında balinadan kaçmak sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına delalet eder.

Kahve falında okyanusta balina görmek özel hayatında mutlu olacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında denizde balina görmek yaşanan yokluğun biteceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balinanın kıyıya vurduğunu görmek içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balinaya yardım etmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine alamet eder.

Kahve falında yunus balığı ve balina görmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına delalet eder.

Kahve falında balina resmi görmek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine işarettir.

Kahve falında balina sevmek zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir