AnaSayfa / Genel / Kahve falında balina olmak

Kahve falında balina olmak

Kahve falında balina olmak dertlerinin unutulacağına, oldukça uzun bir yolculuğa, huzurunu kaybedeceğine, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, yeniden bir araya geleceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına işaret eder.

Kahve falında balina olmak gördüyseniz:

  • Bir yerden ya da bir insandan ayrılmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında balinanın görmek hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balina yavrusu görmek problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balina yemek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında dev balina görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deniz balina görmek maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yunus balığı ve balina görmek dertlerinin sona ereceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balina yunus görmek eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balina ve yavrularını görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir