AnaSayfa / Genel / Kahve falında balinanın görmek

Kahve falında balinanın görmek

Kahve falında balinanın görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına, kul hakkına girmeyeceğine, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına inanılır.

Kahve falında balinanın gördüyseniz:

  • Yok yere problem aramak yerine, işlerin hallolmasını sağlamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında balina kuyruğu görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balinayla yüzmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına yorulur.

Kahve falında balina olmak yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, esenliğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında balinayı yüzerken görmek çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balina yunus görmek hikmete kavuşacağına, çok rahat bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında yavru balina görmek kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında havuzun içinde balina görmek yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizin içinde balina görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir