AnaSayfa / Genel / Kahve falında balıkların arasında yüzmek

Kahve falında balıkların arasında yüzmek

Kahve falında balıkların arasında yüzmek geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, çok hayırlı günler görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balıkların arasında yüzmek gördüyseniz:

  • Herkesin herşeyi bilmesi mümkün olmadığı gibi, karşınızdaki kişilerin fikirlerini anlatmasına şans tanıyın.

Kahve falında balıkların arasında yüzmek kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, âlim kimselerden feyz alacağına işaret eder.

Kahve falında balıklar arasında yüzmek bir anda yükseleceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizde balıkların arasında yüzmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmek arası balık görmek kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında ekmek arasında balık görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine işaret eder.

Kahve falında ekmek arası balık yemek eğlenceli ortamlara gireceğine, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza işaret etmektedir.

Kahve falında balık derisi yüzmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında balıklarla yüzmek çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir