AnaSayfa / Genel / Kahve falında balıklarla yüzmek

Kahve falında balıklarla yüzmek

Kahve falında balıklarla yüzmek işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, patron koltuğuna geçeceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balıklarla yüzmek gördüyseniz:

  • Size öğretecekleri olan kişilerle bir araya gelebilir veya seyahatler esnasında yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Kahve falında balıklar arasında yüzmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yunus balığı yüzmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde balıklarla yüzmek size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında balıklarla dolu denizde yüzmek uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balıkla beraber yüzmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balıkların içinde yüzdüğünü görmek daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde yüzmek ve balık tutmak fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balıklarla beraber yüzmek neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir