AnaSayfa / Genel / Kahve falında akvaryumda balık yavrusu görmek

Kahve falında akvaryumda balık yavrusu görmek

Kahve falında akvaryumda balık yavrusu görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, üzüleceğine, maddi sıkıntısı olmayacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, geride bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında akvaryumda balık yavrusu gördüyseniz:

  • Ufak şeylerin sizi rahatsız etmesine izin vermemeli, hayatı biraz daha hafife almalısınız.

Kahve falında akvaryumda yavru balık görmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında akvaryumda balık yavrusu görmek hayır getirecek bir işe girileceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine yorulur.

Kahve falında akvaryumda yavru balıklar görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında akvaryum yavru balık görmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine işarettir.

Kahve falında akvaryumda balık görmek çok hayırlı işlere atılacağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına delalettir.

Kahve falında akvaryuma balık atmak hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine tabir olunur.

Kahve falında akvaryumdan balık yakalamak sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında akvaryumda renkli balıklar görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir