AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık ve yavrularını görmek

Kahve falında balık ve yavrularını görmek

Kahve falında balık ve yavrularını görmek fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balık ve yavrularını gördüyseniz:

  • Beklediğiniz paraya kavuşabilir veya yüklü miktarda para ödemesi yapmak durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında yavru köpek balığı yakalamak düşmanların çok üzüleceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yavru süs balığı görmek büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, şükrederek yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında balık yavrusu görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında balık ve yavrularını görmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine inanılır.

Kahve falında akvaryumda yavru balıklar görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balık yavruları görmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balığın yavrulamasını görmek acı tecrübeler edineceğine, gelirinin giderinden fazla olacağına delalet eder.

Kahve falında akvaryum yavru balık görmek girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir