AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık yavruları görmek

Kahve falında balık yavruları görmek

Kahve falında balık yavruları görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, elindekileri de kaptıracağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına yorulur.

Kahve falında balık yavruları gördüyseniz:

  • Kutlama gerektirecek durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında fok balığı yavrusu görmek güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, yeni bir yol tutulacağına tabir olunur.

Kahve falında yavru köpek balığı yakalamak büyük rahatlık yaşanacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yavru balık tutmak kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akvaryum yavru balık görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yavru süs balığı görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına işarettir.

Kahve falında balığın yavrusunu görmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına rivayet eder.

Kahve falında akvaryumda yavru balık görmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balık ve yavrusunu görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir