AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık ve ahtapot görmek

Kahve falında balık ve ahtapot görmek

Kahve falında balık ve ahtapot görmek yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, azap çektiğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına yorulur.

Kahve falında balık ve ahtapot gördüyseniz:

  • İnsanların düşüncelerine fazla kıymet vermediğiniz için herhangi bir şeyinizi saklamak size gereksiz görünebilir.

Kahve falında balık ve ahtapot görmek rütbe edineceğine, bol para kazanacağına delalettir.

Kahve falında evin içinde ahtapot görmek ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında ahtapot görmek kendi işinin sahibi olacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine işarettir.

Kahve falında ahtapot yemek sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında deniz ve ahtapot görmek yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında ahtapot öldürmek kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine işaret eder.

Kahve falında ahtapottan kaçmak hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı ahtapot görmek aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir