AnaSayfa / Genel / Kahve falında ziyaret şekeri görmek

Kahve falında ziyaret şekeri görmek

Kahve falında ziyaret şekeri görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, zor durumda kalınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, üzüntülü haberler alacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında ziyaret şekeri gördüyseniz:

  • İşinize yaramayan şeylerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında ziyaret şekeri görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına inanılır.

Kahve falında bayram ziyareti görmek yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine işarettir.

Kahve falında hastanede ziyaret edilmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında ziyarette dua ettiğini görmek çok güzel adımlar atılacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına inanılır.

Kahve falında hastane ziyaretine gitmek bekarlar için güzel bir evliliğe, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlığı ziyaret etmek haneye bereket geleceğine, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında ziyaret etmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, maddi olanakların artacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaş ziyaretine gitmek hayat mücadelesini yalnız vereceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir