AnaSayfa / Genel / Kahve falında zinaya zorlanmak

Kahve falında zinaya zorlanmak

Kahve falında zinaya zorlanmak aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, korkularından kurtulacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, arkasından iyi konuşulacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında zinaya zorlanmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişiler uzun zamandır süregelen bazı konulara farklı şekilde yaklaşmanız, farklı şeyler denemeniz veya farklı yoldan ilerlemeniz konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında zorla zina yapmak yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine yorulur.

Kahve falında zinaya zorlanmak güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının zina ettiğini görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında anneyle zina yapmak iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında birini zina ederken görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını zina yaparken görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında başka birinin zina yaptığını görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karısının zina yaptığını görmek manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir