AnaSayfa / Genel / Kahve falında zinadan kaçmak

Kahve falında zinadan kaçmak

Kahve falında zinadan kaçmak kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine alamet eder.

Kahve falında zinadan kaçmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sosyal yaşamınızda olumlu gelişmeler var.

Kahve falında zinadan kaçmak kendisi paralayacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine işaret eder.

Kahve falında zina yaparken görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, her zaman çok üzgün olacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının zina ettiğini görmek kendisini iyi hissedeceğine, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize inanılır.

Kahve falında zina yapmak rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşınla zina yapmak üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine işarettir.

Kahve falında zina yaptığını görmek dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek zina yapmak kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkekle zina etmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir