AnaSayfa / Genel / Kahve falında zina yapmamak

Kahve falında zina yapmamak

Kahve falında zina yapmamak kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, kalp kırıklığı olacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zina yapmamak gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmamamnız veya mesafeli durmanız evde ya da aile içinde problem yaratabilir.

Kahve falında eşin zina yaptığını görmek gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, üzüntülerin sevince döneceğine tabir olunur.

Kahve falında kardeşiyle zina yaptığını görmek kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, istenen her şeye sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında zina yapan birini görmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine delalettir.

Kahve falında zinadan kaçmak fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine alamet eder.

Kahve falında zina ettiğini görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında zinayı reddetmek kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulur.

Kahve falında erkekle zina yaptığını görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında kardeşiyle zina etmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir